ATTITUDE heeft een reeks producten voor kinderen, mannen en vrouwen ontwikkeld, onder andere shampoos, conditioners, douchegels, zonnecrémes, handzepen en bodylotions. Stuk voor stuk natuurlijke formules die helpen bij herstellen, verbeteren, stimuleren en doeltreffend beschermen van alle soorten haar en huid.
Goed voor je kleintje | Lief voor moeder natuur

EcoViking-flessen zijn gemaakt van duurzaam en hittebestendig borosilicaatglas dat grote thermische verschillen aankan. Bestand om direct vanuit de vriezer naar kokend water te gaan. De kleurrijke siliconen hoes zorgt voor een goede grip en biedt een goede bescherming tegen breuk. Eenvoudig gezegd, waarschijnlijk de beste babyfles ter wereld!
Hydrophil - een bedrijf dat staat voor innovatie en duurzame oplossingen - is opgericht door 3 vrienden uit Hamburg (Duitsland). Hun missie? Producten ontwikkelen die fair trade, duurzaam, vegan én waterneutraal zijn. En dat niet alleen, want ze gaan een stapje verder. 10% van de winst gaat naar het project 'Viva con Agua' omdat het onacceptabel is dat er nog steeds 780 miljoen mensen geen vrije toegang tot schoon water hebben. En er 2,4 miljard mensen leven zonder sanitaire voorzieningen..
Het wordt gezellig aan tafel met de leuke, lieve en handige collectie van We Might Be Tiny! Frisse, zachte en hippe kleurtjes. De collectie van dit Australische merk bestaat uit placemats, lunchtrommeltjes, ijsvormpjes en slabbetjes. En allemaal gemaakt van siliconen.
Dit prachtige kindermerk komt uit Kroatië en staat voor vriendschap, liefde en zorgzaamheid.

Een passie voor minimalistisch kinderdesign ligt aan de basis van pinch • toys. De wereld een klein beetje vrolijker maken met 100% handgemaakte producten en gebruik makend van natuurlijke materialen zoals katoen, vilt, hout en niet-giftige verf.

Een speeltje wordt een multifunctioneel object dat je kunt gebruiken om * mee te spelen * de kinderkamer mee te decoreren * of je kinderen cognitieve vaardigheden te laten ontwikkelen.
Spelen maar! Stapelen, klimmen, schommelen, met water vol laten lopen, een parcours maken, gebruiken als opstapje, of als stoel. De “Stapelsteinen” zijn multifunctioneel en zorgen voor eindeloos speelplezier. Ze vallen in de categorie “open ended toys”, dus speelgoed zonder opgelegd speelpatroon. Erg prikkelend voor de verbeelding en creativiteit van kinderen.