ATTITUDE heeft een reeks producten voor kinderen, mannen en vrouwen ontwikkeld, onder andere shampoos, conditioners, douchegels, zonnecrémes, handzepen en bodylotions. Stuk voor stuk natuurlijke formules die helpen bij herstellen, verbeteren, stimuleren en doeltreffend beschermen van alle soorten haar en huid.
Het nieuwe 'Groen'

Ons speelgoed is volledig vrij van schadelijke stoffen.

Gemaakt van planten, onttrekken ze niets van de aarde wat niet terug groeit. Veelzijdig, kleurrijk, eenvoudig te reinigen en past perfect in jouw baby's eerste 2 jaar.

Best cool, vind je niet?
Goed voor je kleintje | Lief voor moeder natuur

EcoViking-flessen zijn gemaakt van duurzaam en hittebestendig borosilicaatglas dat grote thermische verschillen aankan. Bestand om direct vanuit de vriezer naar kokend water te gaan. De kleurrijke siliconen hoes zorgt voor een goede grip en biedt een goede bescherming tegen breuk. Eenvoudig gezegd, waarschijnlijk de beste babyfles ter wereld!
Doe iedere dag iets goeds, beter nog: 2 of 3x per dag!

Bamboe tandenborstels zijn een geweldig alternatief voor nodeloos gebruik van plastic tandenborstels. Bamboe is composteerbaar en zonder irrigatie, pesticiden of meststoffen de snelst groeiende plant ter wereld, die meer zuurstof produceert en Co2 aan zich bindt dan bomen. Wij gebruiken alleen bio inkt, onze tandenborstels zijn vegan en natuurlijk fair trade.

De medium-zachte haren van onze borstels zijn de perfecte mix voor een grondige reiniging van de tanden en bescherming van uw tandvlees. De plantaardige borstelharen worden gemaakt van wonderboom olie en zijn uiteraard BPA-vrij.
Experimenteren, transformeren, combineren, ontdekken, creëren, genereren, improviseren, bedenken, aanpassen.

Lekkid bestaat uit 22 basisstukken gemaakt van verschillende materialen (beukenhout en acryl voorzien van magneten). Alle basisstukken kunnen met elkaar verbonden worden.

Speel met vormen en figuren. Alles is mogelijk, laat je fantasie de loop. Het is een open spel waarin er niet één enkele oplossing is en elke oplossing goed is, en stimuleert daarmee de creativiteit.

Ontworpen in Spanje. Geschikt voor 3-8 jaar
Het leven van ouders eenvoudiger maken, dat is wat de oprichters van Minikoioi willen doen. Ze gaan op zoek naar slimme oplossingen die het ouderschap makkelijker maken. Innovatief, slim, handig én betaalbaar. Siliconen zijn een ecologisch alternatief voor plastic, deze producten passen dus perfect in een plasticvrije levensstijl.
Dit prachtige kindermerk komt uit Kroatië en staat voor vriendschap, liefde en zorgzaamheid.

Een passie voor minimalistisch kinderdesign ligt aan de basis van pinch • toys. De wereld een klein beetje vrolijker maken met 100% handgemaakte producten en gebruik makend van natuurlijke materialen zoals katoen, vilt, hout en niet-giftige verf.

Een speeltje wordt een multifunctioneel object dat je kunt gebruiken om * mee te spelen * de kinderkamer mee te decoreren * of je kinderen cognitieve vaardigheden te laten ontwikkelen.
‘Yuunaa’ tovert een glimlach op het gezicht van je kleintje.

Kinderen overtuigen te eten kan soms een moeilijke opgave zijn. Wij streven ernaar om dat een tikje makkelijker te maken. Ons kinderservies is vrolijk en kindvriendelijk ontworpen. Het is functioneel, en zal jouw kleine uitdagen zelf te eten.

Goed om te weten: kan in de vaatwasser, maar mag niet in de oven of magnetron. Dit product combineert bamboevezel en maispoeder met een melaminehars bindmiddel. Ontworpen in Nederland. Geproduceerd in China.