Wij zijn een groothandel en leveren uitsluitend aan zakelijke klanten. Interesse in een van onze merken? Neem gerust contact met ons op...

Coblo | Eindeloos speelplezier

door Cynthia Posthuma op February 16, 2023

Op 1 januari 2023 hebben wij het Nederlandse merk Coblo aan ons assortiment toegevoegd.

Coblo is opgericht door Elzemiek. Zij woonde 4 jaar met haar gezin in Amerika en ontdekte daar de kracht van open ended speelgoed en het plezier en de veelzijdigheid van magnetische bouwblokken.

Zij zag het als een gemis dat dit type speelgoed nog zo onbekend was in Nederland en besloot een eigen versie te ontwikkelen; mooie, veilige en sterke magnetische bouwblokken met een uniek ster-design wat de mooie kleur en helderheid behoudt.

 

Een bijdrage leveren aan ‘vrijspelende kinderen’

Er wordt tegenwoordig veel van kinderen verwacht; ze ‘moeten’ zo veel. Des te groter is de behoefte van ouders naar ‘vrijspelende kinderen’; kinderen die onbevangen en uitbundig plezier maken zonder vooraf opgelegde spelpatronen (open ended) en met ruimte voor eigen fantasie en creativiteit.

Ouders van nu pakken steeds meer een coachende ouderrol waarbij ze ruimte voor expressie, creativiteit, autonomie en eigen inbreng van kinderen belangrijk vinden.

Coblo gelooft dat kinderen zo langmogelijk kind moeten blijven die veel lol hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen door het vrije spel.